New Palace Lakópark

A NEW PALACE lakópark a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Duna Pláza bevásárlóközpont szomszédságában, a Juta utca és az Újpalotai út közti területen kerül megépítésre. A kerület ezen része az elmúlt években megindult fejlesztéseknek és az infrastrukturális fejlődésnek köszönhetően méltán tartozik a pesti oldal legkedveltebb részei közé.

A PROFORM Ingatlanbefektetési Zrt. 1989. évi megalapítása óta több mint 400.000 m² megépített ingatlanterülettel a Magyarországi ingatlanpiac jelentős szereplőjévé vált, melyet a változatos és számottevő ingatlan portfólió valamint jó nevű, igényes bérlői összetétel is jelez.Ügyfeleink számára a belsőépítészeti tervezés , átalakítási munka kivitelezés és a kulcsrakészen történő átadását kínáljuk.

Hosszú távú, és szoros partnerkapcsolatokra törekszünk partnereinkkel és bérlőinkkel, elvünk egy kézben megtartani a tervezést, kivitelezését, értékesítést valamint az üzemeltetést, amivel célunk, a magas szintű elvárásoknak mind szakmailag mind műszakilag a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk.

Fő tevékenységünk közé tartozik irodaházak, hotel projektek, lakó és kereskedelmi ingatlanok építése, fejlesztése, forgalmazása és üzemeltetése.
A fővárosban napjainkig átadott számos irodaház, park inn by Radisson ★★★★ Hotel és lakó ingatlanok mellett további projektjeink vannak folyamatban, illetve szerepelnek rövid távú terveink között.

New Palace Lakópark

1138 Budapest
+36 70 716 8084
+36 70 716 8082
proform@proform.hu