park inn by Radisson Budapest ★★★★

Park Inn By Radisson Budapest az a XIII. körzetben helyezkedik el, 4,3 km-re a Hősök tere területétől. A Gyöngyösi utca metróállomás 10 perc sétával elérhető.
Ez a hotel Budapest központjától 7 km-re van, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér repülőtér pedig 35 perces autóútra fekszik. A Római Aquincum 10 perc kocsiútra van a hoteltől. A szálloda pár percre található a Fővárosi Állat- és Növénykert térségétől.
Minden szoba magán széfet, vasalót és íróasztalt foglal magába, de elektromos vízforraló és hűtő szintén biztosított. A kényelem érdekében hajszárító, fürdőlepedők és törölközők elérhetők ezekben a szobákban.
Ez a hotel helyben biztosít reggelit az étteremben. Számos étkezési lehetőség elérhető 5 perc sétát követően, köztük a Don Pepe Angyalföld és Jack's Burger. Ez szálloda 5 perces sétára fekszik a TESCO Váci út buszmegállótól.

A PROFORM Ingatlanbefektetési Zrt. 1989. évi megalapítása óta több mint 400.000 m² megépített ingatlanterülettel a Magyarországi ingatlanpiac jelentős szereplőjévé vált, melyet a változatos és számottevő ingatlan portfólió valamint jó nevű, igényes bérlői összetétel is jelez.Ügyfeleink számára a belsőépítészeti tervezés , átalakítási munka kivitelezés és a kulcsrakészen történő átadását kínáljuk.

Hosszú távú, és szoros partnerkapcsolatokra törekszünk partnereinkkel és bérlőinkkel, elvünk egy kézben megtartani a tervezést, kivitelezését, értékesítést valamint az üzemeltetést, amivel célunk, a magas szintű elvárásoknak mind szakmailag mind műszakilag a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk.

Fő tevékenységünk közé tartozik irodaházak, hotel projektek, lakó és kereskedelmi ingatlanok építése, fejlesztése, forgalmazása és üzemeltetése.
A fővárosban napjainkig átadott számos irodaház, park inn by Radisson ★★★★ Hotel és lakó ingatlanok mellett további projektjeink vannak folyamatban, illetve szerepelnek rövid távú terveink között.

park inn by Radisson Hotel ★★★★ Budapest

1138 Budapest, Szekszárdi utca 16-18.
info.budapest@parkinn.com
+36-1-688-4900
park inn Hotel Online