park inn by Radisson Hotel ★★★★ Budapest 

park Inn by Radisson Hotel ✭✭✭✭ Budapest
Irodaparkunk III. üteme 2013-ban került átadásra. Az épület alapvetően magas szintű, szállodai szolgáltatásokat biztosít az épület több emeletén. 
A ház felső 2 szintjén iroda területek kerültek kialakításra, ami további 3.000 m2 bérterületet 525 m2 terasz területtel és 80 db mélygarázs beállót biztosít Bérlőink részére.
 
Szállodában az általános szoba bérlés lehetőségén túl, igénybe vehető ATM automata,
különböző méretű konferencia termek, tárgyalók, étterem, kávézó.
Kilátás belső parkosított kertre vagy a budai hegyekre.

KIADÓ TERÜLETEK 

A szálloda 4. és 5. emeletén iroda bérlemények kerültek kialakításra,
amelyek bérterülete 3.000 m²

4. emelet:
134 m² (+terasz: 97 m²)
450 m² (+terasz: 207 m²)

5. emelet:
nincs elérhető terület

park inn by Radisson Budapest
park inn by Radisson Hotel ✭✭✭✭ Budapest

3. épületünk egy 4 csillagos, park Inn by Radisson hotel, amely szállodai szolgáltatásokat és konferencia terem lehetőségét biztosítja!A modern, előkelő szálloda 11 perc sétára található egy metróállomástól, valamint 5 km-re mind a nagyjából 1913 óta fennálló Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda épületétől, mind pedig a Fővárosi
Állat- és Növénykerttől.A sikkes, modern szobákban élénk színű díszek, díjmentesen használható Wi-Fi és síkképernyős tévé található. Az apartmanokban ülősarok és teakonyha is kialakításra került. Szobaszerviz áll rendelkezésre.
A felszereltség része az elegáns, nemzetközi étterem, az élénk lobby bár, a 24 órás büfé elviteles ételekkel, valamint az edzőterem, a bálterem és a 8 tárgyalóterem. Kerékpárkölcsönzés is biztosított.

Bérleti díj előleg (biztosíték)
3 havi bruttó bérleti-, üzemeltetési díj ,mely a bérleti időszak utolsó 3 hónapjában jóváírásra kerül.

Bérlő saját költségei
Bérlő költsége a kizárólagos használatba kerülő épületrészek
külön mérővel mért fogyasztásának megfelelő közüzem díjak
(víz-, csatorna-, gáz- és áramfogyasztás) valamint a telefon,
a belső takarítás és a bérelt terület ingóságainak biztosításának díja.

Bérleti Kondíciók
  • Bérleti díj:12,00 EUR/m²/hó+ÁFA
  • Üzemeltetési díj:4,15 EUR/m²/hó+ÁFA
  • Közös területi szorzó:6%
  • Mélygarázs beálló:90,00 EUR/hó+ÁFA
  • Raktár:7,00 EUR/m²/hó+ÁFA
  • Felszíni parkoló:65,00 EUR/beálló/hó+ÁFA
  • Terasz bérleti díj:1,50 EUR/m²/hó+ÁFA

Alaprajzok

Méretarányos ábra az épület helyiségeinek beosztásáról. A vízszintes keresztmetszetű ábra, amely mutatja a helyiségek arányát, a falak, ajtók, ablakok elhelyezését. Az épület alaprajza megmutatja, milyen a helyiségek elosztása. Az épület utcaképén kívül az alaprajzát is megmutatjuk.

park inn by Radisson Hotel ✭✭✭✭ Budapest

1138 Budapest
Szekszárdi út 16-18
info.budapest@parkinn.com
+36-1-688-4900
park inn Hotel Online

A PROFORM Ingatlanbefektetési Zrt. 1989. évi megalapítása óta több mint 400.000 m² megépített ingatlanterülettel a Magyarországi ingatlanpiac jelentős szereplőjévé vált, melyet a változatos és számottevő ingatlan portfólió valamint jó nevű, igényes bérlői összetétel is jelez.Ügyfeleink számára a belsőépítészeti tervezés , átalakítási munka kivitelezés és a kulcsrakészen történő átadását kínáljuk.

Hosszú távú, és szoros partnerkapcsolatokra törekszünk partnereinkkel és bérlőinkkel, elvünk egy kézben megtartani a tervezést, kivitelezését, értékesítést valamint az üzemeltetést, amivel célunk, a magas szintű elvárásoknak mind szakmailag mind műszakilag a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk.

Fő tevékenységünk közé tartozik irodaházak, hotel projektek, lakó és kereskedelmi ingatlanok építése, fejlesztése, forgalmazása és üzemeltetése.
A fővárosban napjainkig átadott számos irodaház, park inn Radisson Hotel ★★★★ és lakó ingatlanok mellett további projektjeink vannak folyamatban, illetve szerepelnek rövid távú terveink között.